OM GALLERIET

Om oss

Galleriet presenterer tankevekkende og utfordrende kunst i verdensklasse,  av etablerte så vel som nye norske og internasjonale kunstnere. Det gjør vi i et miljø som er innbydende, engasjerende og informativt. Galleriets mål er å gi publikum mulighet til å nyte samtidskunst og å forstå betydningen av kunst, kunstnere, kultur og kreativitet - og deres innvirkning på det individuelle og kollektive liv.

Galleri Nord-Norge vil gjøre samtidskunst tilgjengelig, uten at det går på kompromiss med kunsten eller undervurderer publikum. Vi har et omfattende omvisnings- og forelesningstilbud for å presentere og formidle utstillinger.

Utstillingsprogrammet

Året gjennom har vi flere forskjellige utstillinger. Enten i form av soloutstillinger eller gruppeutstillinger. Vi representerer alle kunstformer, og utstillingsprogrammet omfatter både nasjonale og internasjonale kunstnere.

Utleie av Galleriet - Arenaen for de store anledninger

Galleriet er en fenomenal arena for profesjonelle og private arrangementer som seminarer, møter og konserter. Galleriet har plass til opp til 150 gjester og kan bestilles for morgen, kveld og helgearrangementer. Vi kan også tilby kunstneriske innslag, omvisning av utstilling eller en kunsthistorisk eller teoretisk forelesning. Ta kontakt for informasjon og pris på post(at)harstadkulturhus.no. 

Utleie av verk

Trenger din bedrift et kunstverk? Galleri Nord-Norge kan hjelpe deg med å kontakte kunstnere eller finne arbeid som passer for leie eller salg for å gjøre din virksomhet unik. Vi har kunstnere som arbeider i alle stiler og medier. Kontakt oss for mer informasjon.

Bildet på denne siden

Fra hovedutstilling for Festspillene i Nord-Norge 2011, "Komplisert enkelhet".
Collaboration mellom Josefine Lycke, Bergen, Ane Graff, Bodø og Ane Mette Hol, Bodø.

Personvern

Galleri Nord-Norge samler ikke inn noen personopplysninger via våre nettsider, og benytter oss heller ikke av cookies.

Hvis du har spørsmål om personvern, ta gjerne kontakt med oss på post@harstadkulturhus.no.