ILIOS FESTIVALEN 2016

UTSTILLING FORTSETTER T.O.M. 5.MARS

4.FEBRUAR - 7.FEBRUAR 2016

INGEBORG ANNIE LINDAHL
Ingeborg Annie Kristine Lindahl (f. 1981) bor og arbeider i Harstad, Nord- Norge. Hennes arbeid fokuserer på å utforske temaer innen relasjoner, forbruk og maktstrukturer på ulike nivåer i samfunnet. Med interesse for vårt paradoksale forhold til naturen, teknologiens rolle i miljøet, og verdien av naturen. Hun ser sitt arbeid som en kunstnerisk etterforskning, og hun velger hennes medium i henhold til de spørsmålene som arbeidet generer.

ILIOS FESTIVALEN
Festivalen har fått sitt navn fra den greske solguden Ilios, og henspeiler på solas tilbakekomst til landsdelen. Festivalen er alltid lagt til helga uke 5, i den tida sola igjen skinner på Harstad.

Ilios festival for ny musikk har i løpet av vel 20 års eksistens, utviklet seg til å bli en av landets mest etablerte og større festivaler for ny musikk. I løpet av fire dager viser festivalen bredde og variasjon i dagens samtidsmusikk. Ny musikk kombinert med andre kunstformer møter publikum der de er, i etablerte og også utradisjonelle konsertarenaer.

Brytningen mellom det blå lyset og det nettopp tilbakevendte sola, gjør noe med en nordnorsk småby. Ilios tilstreber seg høy trivselsfaktor både blant publikum og artister, og festivalen har opplevd en stabil publikumstilstrømming.

Utstillingen vises i galleriet t.o.m. 05.mars 2016

Les mer her