SYART: SYRIAN ART FAR NORTH

Utstillingen er også tilgjengelig digitalt

22.FEBRUAR - 16.AUGUST 2020

Internasjonal utstilling med stor spennvidde i sjanger og teknikk 

Utstillingen inneholder verk fra nitten etablerte profesjonelle syriske samtidskunstnere, og inkluderer malerier, skulpturer og digital kunst inspirert av deres fedreland Syria. Seks av dem er fortsatt bosatt i Syria, tretten er spredt over hele verden.

Med utstillingen håper initiativtakerne Phadi Mubda og Adrian Aressønn Norwich å skape en plattform hvor syriske kunstnere som har levd i undertrykkelse kan vise sin kunst uten å bli fordømt eller polarisert på grunn av krig. De håper utstillingen kan bidra til å gi den vestlige verden et mer nyansert bilde av Syria, ved å løfte et annet perspektiv enn det vi er blitt vant til gjennom de siste års nyhetssendinger. Et overhengende motiv er ønsket om å demme opp mot fremmedfrykt, ved å tilby et møtepunkt mellom ulike kulturer.

OMVISNINGER I UTSTILLINGEN:

I sommer vil vi tilby omvisninger i utstillingen SYART - Syrian Art Far North. Omvisningen ledes av kunstner og kurator Phadi Mubda. 

Planlagte omvisninger: 

Søndag 21. Juni - Kl. 12:30 og 13:30
Søndag 5. Juli - Kl. 12:30 og 13:30
Søndag 19. juli - Kl. 12:30 og 13:30
Søndag 2. august - Kl. 12:30 og 13:30
Søndag 16. august - Kl. 12:30 og 13:30

16. AUGUST // KL. 12:30 - BOOK PLASS HER 

16. AUGUST // KL. 13:30 - BOOK PLASS HER 

NB: Begrenset antall plasser. 

Er dere en stor gruppe som ønsker en privat omvisning? Ta kontakt, så tilrettelegger vi gjerne hvis vi har mulighet. 

VIRTUELL VISNING - Hvordan fungerer det?

Mange vil kanskje kjenne igjen navigeringsformen fra for eksempel Google streetview. Man beveger seg rundt inne i utstillingen enten ved å bruke piltastene på tastaturet, eller ved å  klikke på rundingene på gulvet. Ved hvert verk vil man få opp en blå runding. Hvis man holder pilen over den får man opp navn på kunstneren, og tittelen på verket. Slik kan man vandre rundt i utstillingen, og nyte internasjonal kunst av ypperste klasse, helt smittefritt. 

Visningen er laget av Fotograf Steve Nilsen. 

HER KAN DU SE UTSTILLINGEN 

Les mer her