Avlyst: KREATIV JULEVERKSTED

KUNSTVERKSTED MED DORA GALVEIA

19.DESEMBER - 19.DESEMBER 2021

Kjære publikum,

Sikkerheten til vårt publikum er viktig for oss, og på bakgrunn av nye retningslinjer og restriksjoner, samt smittesituasjonen lokalt, avlyses dessverre Kreativ Juleverksted.

Vi ønsker dere alle en trygg og fredfull jul, og gleder oss til vi igjen kan samles til gode konsertopplevelser.

 

OM REFUNDERING: 
Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet. 

Hvis billetten er kjøpt over disk ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

-----------------------------

// For hvem?
Barn mellom 6-12 år. (Maks 10 deltakere)
Barn kan delta på egenhånd. 

// Tidspunkt:
Søndag 19. desember kl. 10:00 - 11:30

// Pris: 130,-
Alle materialer inkludert i prisen. Galveia har startet sin egen virksomhet som kunstformidler og kaller sitt engasjerende og lærerike tilbud for Doras Kunstkoffert. Hun har blant annet hatt samarbeid med festivalene i byen, som Festspillene i Nord-Norge, ILIOS og AMIFF, i tillegg til sine faste opplegg i Galleri Nord-Norge under merkelappen "Kreativ Lørdag" og "Kreativ Kveld" (for voksne). 

Les mer her