EQUINOR-UTSTILLING

KUNSTAUKSJON MED VERK FRA EQUINORS SAMLING

13.AUGUST - 2.SEPTEMBER 2018

Equinor har kjøpt kunstverk gjennom mange år. Ved Harstadkontoret består kunstsamlingen hovedsakelig av kunst av nordnorske kunstnere. Etter at Equinor, den gang enda Statoil, solgte kontoret i Medkila og flyttet inn i nytt bygg, satt selskapet igjen med et betydelig kunstoverskudd. Bare en liten andel fikk plass på de nye veggene.

Bildene vises nå i Galleri Nord-Norge og alle er til salgs. Hovedmålet er å stimulere til økt kunstinteresse og gi flere muligheter til å kjøpe kunst. Her kan studenter og andre unge i etableringsfasen kjøpe god kunst til hybler og leiligheter. Vi oppfordrer også bedrifter til å kjøpe kunst som kan gi ansatte og kolleger enda hyggeligere omgivelser på jobben.
Uansett er dette en unik mulighet for alle til å gjøre et godt kunstkjøp.

Salget vil arrangeres som en kunstauksjon, der overskuddet doneres til et godt formål. Alle verkene er fint innrammet og minsteprisene er satt til kr 500,- for fotokunst, kr 1000,- for de små litografiene, og kr 2000,- for de største litografiene og maleriene. Budrundene varer i 7 dager. Da vil høyeste bud få tilslaget på kunstverket og bildet tas ut/merkes ut av utstillingen.

Utstillingen åpner mandag 13. august kl. 19.00. Galleri Nord-Norge er åpent alle dager kl. 12.00 – 18.00. Utstillingen er et samarbeid mellom Equinor og Galleri Nord-Norge og presenteres i perioden 13.8 – 2.9.

Illustrasjon: "Mot Nord" av Eva Harr. (Utsnitt)

Se hele katalogen her.

Les mer her